Meer weten over het project?

Hoe het werkt

Dag (bijna-) inwoner,

Op deze pagina kun inwoner worden van Deze Stadje. Als inwoner krijg je een een gratis kaartje voor de theatervoorstelling AS, die van 27 mei t/m 1 juni te zien is in Zaal 3 van het Theater aan het Spui in Den Haag. Het kost €12,50 om inwoner te worden van Deze Stadje, terwijl een kaartje aan de deur €15,- kost! Wanneer je inwoner wordt, ontvang je binnen een week een mail van ons, waarin je kunt aangeven wanneer je naar de voorstelling wilt komen. De rest regelen wij.

Als inwoner word je een onderdeel van Deze Stadje. Dat doe je via de online personagemaker, nadat je je hebt aangemeld. Hier mag je alles invullen wat je zelf maar kunt bedenken. Jouw personage wordt onderdeel van Deze Stadje en houdt een uniek dagboek bij, gebaseerd op wat jij hebt ingevuld. De fragmenten worden speciaal voor jou geschreven, en ontvang je wekelijks per mail. Via de dagboekfragmenten kom je meer te weten over de geheimen en de geschiedenis van Deze Stadje, en zul je ook met een hele andere blik naar de voorstelling gaan kijken.

Wil je wel naar de voorstelling komen kijken, maar geen inwoner worden? Geen probleem, reserveer dan direct via de site van Theater aan het Spui!

Nog meer weten? Vragen? Kijk dan ook bij FAQ.

Selecteer een product

We hebben de volgende product lidmaatschappen klaar staan op onze site. Om je aan te melden, klik eenvoudig op de Aanmelden knop en vul de rest van het aanmeldformulier in.

Het lidmaatschap
Als inwoner blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit Deze Stadje kun je een personage voor jezelf aanmaken in Deze Stadje. Het is op dit moment gratis om lid te worden en je lidmaatschap is één jaar geldig. Je lidmaatschap wordt niet automatisch vernieuwd. 

Heb je al een account?

nep-reclame nep-reclame nep-reclame nep-reclame nep-reclame nep-reclame nep-reclame