Meer weten over het project?

Heropening van de havenbar!

Aanstaande dinsdag zal een mooie dag zijn; dan zal de havenbar namelijk opnieuw de deuren openen, na bijna twee maanden dicht te zijn geweest na de verdwijning van R, de vorige havenmeester. Hoewel het niet makkelijk zal zijn om R, de vorige havenmeester, te vervangen, zijn we ontzettend blij dat K, de nieuwe havenmeester, naar Deze Stadje wilde komen.

K, de nieuwe havenmeester, omschrijft zichzelf als een ‘ondernemend mannetje’, die eerder in de wereld en de tijd onder andere een succesvolle winkel in nutteloze spullen heeft gehad. En als hij zelfs navelwarmers aan de man weet te brengen, moet het leiden van de havenbar wel een makkie voor hem zijn!

Jullie zijn dinsdag allemaal welkom vanaf 19 uur in de havenbar. K, de nieuwe havenmeester, zal zich hier aan alle inwoners van Deze Stadje voorstellen, en daarna zal de havenbar geopend zijn voor een hapje en een drankje. Op de vraag of hij nog iets gaat veranderen, antwoordde K, de nieuwe havenmeester:

‘Ik wil vooral het goede werk voortzetten van R, de vorige havenmeester en mijn geliefde voorganger. Het interieur ziet er piekfijn uit, het enige dat ik mis is de uitsmijter a la ansjovis!’

Als speciale actie zijn deze week alle non-alcoholische dranken in de havenbar verkrijgbaar voor de helft van de prijs. Als K, de nieuwe havenmeester daar geen vrienden mee maakt…

P (van de nieuwsredactie)

archief

nep-reclame nep-reclame nep-reclame nep-reclame