Meer weten over het project?

De Voorjaarsbraderie

Lieve iedereen,

Jullie zullen het vast niet vergeten zijn, maar aanstaande zondag vindt de jaarlijkse voorjaarsbraderie van Deze Stadje weer plaats! Een unieke kans om elkaar te ontmoeten en te ontdekken wat een dorp als Deze Stadje jou te bieden heeft.

Het programma begint rond tien uur met een kleine optocht van de schoolkinderen langs de haven. In de ochtend en de middag zijn er allerlei leuke activiteiten, verspreid over heel Deze Stadje, zoals:

 - Een leuke markt in de winkelstraat, met de heerlijkste en leukste lokale producten. Hier vind je jam, zelfgemaakte koeken, bloemenboeketten met wilde bloemen uit het bos, handgemaakte ansichtkaarten uit de pulpfabriek, de bekroonde worsten van Slager Z, zelfgemaakte soepen, houten souvenirs, hengelbenodigdheden en nog veel meer.

- De jaarlijkse ‘braderiespelen’. Strijd in teams of alleen voor de eer van het dorp, in grappige spellen. Wordt u de beste buikschuiver of steltenloper van Deze Stadje?

- Voor de kleintjes is er een springkussen en een schminkhoek, onder de bezielende leiding van J (van de fabriek). Maakt u zich geen zorgen: ook volwassenen mogen een tijgergezichtje krijgen!

- De jaarlijkse loterij. Wie weet wint u wel de grote prijs van dit jaar: een jaar lang gratis films kijken in de gezellige bioscoop van Deze Stadje! Alle inkomsten van de loterij komen ten goede aan het opknappen van de oude piano in het historisch museum van Deze Stadje. 

De dag wordt om acht uur afgesloten met een toespraak van U (de burgemeester) en een vuurwerkshow over het meer. Voor wie wil kan er daarna nog een drankje gedronken worden in bistro ‘De Zwarte Kat’.

Tot zondag!

B (van het Toeristisch Bureau)

archief

nep-reclame nep-reclame nep-reclame nep-reclame